Recenze: Odebrat z přátel

19. března 2017 v 10:08 | Tee |  Recenze
Tak jsem se vrátila trochu k recenzím..A zrovna jsem dokoukala jeden dobrej film a je to celkem dost creepy. Celkem dost jsem z toho vyděšená ještě teď.
Odebrat z přátel
Tento film by se dal považovat za takový thriller/horor. Nečekejte, ale že tady od začatku do konce bude tříkat krev. Jde tady spíš zase o psychickou stránku jak si zahrát s lidmi. Tento film se odehrává hlavně na videochatu nebo jen na chatu. Kamarádi si prostě jen tak chtějí zavolat, ale všimli si, že je tam někdo, koho nepozvali a nechtějí aby je nějak odposlouchaval. Mezitím jedna z hlavních hrdinek dostane zprávu od holky co zemřela přesně před rokem. A už je vám jasné o co nějak půjde? Ta holčina co zemřela spáchala totiž sebevraždu a někdo to dal na youtube a před tím ji kyberšikanovali. Ale co takhle vytáhnout tajmeství na všechny co jsou v tomhle chatu? Aby se mezi sebou začali hádat a trochu je to odcizilo. Nejlepší bude když si zahrajeme hru: Nikdy jsem. Tak se na sebe dozví tolik věcí co byli mezi nimi celkem dost zatajené a rozhádá je to. A postupně umírají, ale jak se tohle mohlo stát? Je to snad pomsta? Udělali něco té mrtvé dívce a jde tady vážně jen o pomstu?

Tento film se mi hlavně líbil tím neobvyklím zpracováním, že nevidíte skoro nic jenom vyděšené tvářr těch lidí jak se musí koukat na vraždy svých kamarádů, ale trochu mi to připomělo Tajmeství minulého léta nebo jak se ten film jmenuje, ale vím že nějak podobně. Nedalo by se říct, že tu holčinu doopravdy zabili, ale mohli by jí vážně nějak dohnat k sebevraždě, protože to co je na sociálních sítích a ještě k tomu v dnešní době celkem dost ovlivní vás a víš život. Hlavně když jste v pubertě. Není to pravda? a když někdo bude nahrávat fotky nebo videa s vámi jak jste v nějaké nepříjemné situaci tak je to celkem dost nepříjemné a bohužel to může některé lidi dohnat i k sebevraždě. Takže tohle by se doopravdy mohlo stát a nevím jak by s tím ten dotyný mohl potom žít? Je jasné, že se vám jen tak ten člověk ze záhrobí nepůjde pomstít, ale co kdyby si z vás udělal randu nějaký kamarád co tu osobu měl hodně ráda a udělal vám to samé? Bylo by to celkem ponožující, ale to nikdy tu milovanou osobu nevrátí, ale byla by to aspoň taková malá pomsta.

Co si o tom myslíte vy? Viděli jste tento film? Já bych vám ho jenom doporučila. Líbilo se mi neobvyklé zpracování a trochu jsem se i bála. Tak good luck.
Tee
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Leri Goodness Leri Goodness | Web | 19. března 2017 v 10:36 | Reagovat

Tak tahle rezence mě velmi zaujala, film jsem neviděla, ale moc ráda bych se na něj podívala (existuje na něj nějaká upoutávka nebo tak něco?). Docela bych si i troufla říct, že je to založené na skutečné události, tedy alespoň z poloviny.

2 padesatka padesatka | E-mail | Web | 19. března 2017 v 10:51 | Reagovat

Díky, taky se po něm podívám.

3 Sarah's History Sarah's History | Web | 19. března 2017 v 12:46 | Reagovat

Takové filmy mám ráda, člověku vlezou pod kůži a vzpomíná na ně ještě pěkně dlouho. Nedávno jsem se dívala na Odpojit (teda myslím, že se to tak jmenovalo), což bylo taky založeno na komunikaci přes sociální sítě. V jednom z těch příběhů dokonce jeden kluk spáchal sebevraždu kvůli tomu, že se zamiloval na Facebooku do jedné slečny a poslal jí svou nahou fotku, ale doopravdy to byl falešný účet a ti dva kluci, kteří ho vlastnili, tu nahou fotku rozeslali po celé škole a ten zamilovaný to nezvládl. V tomhle filmu bylo najednou víc příběhů, které se navzájem protínaly, to bylo taky moc zajímavé. Proto jsem zvědavá i ta tenhle z tvé recenze, vypadá to hodně podobně, tak si ho musím určitě pustit. :)

4 Hanyuu Hanyuu | Web | 19. března 2017 v 15:32 | Reagovat

Je to už nějaká doba, co jsme na to koukali už ani nevím s kým, každopádně všichni jsme se shodli na tom, že to byla hrozná krávovina. Ale proti gustu...

Mimochodem, ještě si to po sobě přečti, máš tam celkem dost vážně oči trhajících chyb.

5 M. M. | Web | 20. března 2017 v 18:16 | Reagovat

Viděla jsem a znova bych se asi nepodívala, i když mám filmy na podobný způsob docela ráda

6 Tee Tee | E-mail | Web | 20. března 2017 v 18:16 | Reagovat

[1]: urcite bude nekde na youtube ja jsem ji sem zapomela dat a za to se omlouvam

[2]: neni zac :)

[3]: ja se zase kouknu na ten co jsi napsala tohle me celkem dost zajima kdyz se to doopravdy muze stat :)

7 Eliss Eliss | Web | 21. března 2017 v 17:19 | Reagovat

Tento film jsem viděla a byl vážně děsivý!! Moc se mi líbil

8 violetnikol violetnikol | Web | 2. dubna 2017 v 19:16 | Reagovat

Zrovna na tenhle film jsem se chtěla podívat, ale ještě jsem tomu tak neučinila :-D

Za mě doporučuju Blair Witch (+ druhý díl).

9 Heaven Heaven | Web | 13. dubna 2017 v 22:07 | Reagovat

Tento film jsem videla minulý rok a ještě doteď z toho mám husí kůži :D

10 Fakynn Fakynn | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 12:11 | Reagovat

Já jsem na něj koukala, ale nedokoukala jsme ho, takže díky za připomenutí a jdu to dokoukat. Vím, že jsem skončila tak v první třetině a už tak to bylo dost nahánějící strach.

11 naoki-keiko naoki-keiko | Web | 2. června 2017 v 11:27 | Reagovat

Takové horory mě nejvíc děsí, ale mám je asi i nejradši. Mrknu se na to. Ale raději ve dne ;)

12 NaTyy NaTyy | E-mail | Web | 1. července 2017 v 16:17 | Reagovat

Ano, viděla jsem , ale nějak mě to nebralo :D Od začátku se dalo předpokládat, co se stane a to nemám ráda. Mám ráda horory, které mě opravdu viděsí.. :)

13 NaTyy NaTyy | Web | 10. července 2017 v 18:16 | Reagovat

Prosím o vyjádření k tomtu článku: http://n-kone.blog.cz/1707/srdcove-dame-odzvonilo-aneb-na-scenu-prichazi-janin-denik . at nenaletí další člověk a grafik! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama